Често Задавани Въпроси

От какво са съставени продуктите Коносан® и имат ли странични ефекти?

Продуктите Коносан са съставени от 100% естествен коноп за промишлени цели, без добавени химикали. Подложени са на допълнителна специфична физикална обработка, за да се увеличи значително тяхната ефективност. За разлика от други обезболяващи методи и средства, продуктите нямат никакви странични ефекти, понеже се предлагат в напълно натурален вид и се прилагат външно, директно върху болезнената част от тялото.

Обезболяващия ефект се дължи основно на химичните вещества, налични в промишленото конопеното влакно. Сред тях с доказан обезболяващ ефект е канабидиолът, който прониква през кожата заедно с другите полезни химични вещества на конопа.

Многобройните благоприятни ефекти на канабидиола са добре познати на науката, поради което това химично вещество се среща във все повече продукти за здравето.

Всички положителни въздействия на продуктите Коносан® са описани тук.

Продуктите Коносан не са лекарства и не могат да действат като техен заместител, а по-скоро ускоряват възстановителните процеси при различни заболявания на костно ставния апарат и нервно-мускулната система.

Мнозинството клиенти изпитват облекчение още в рамките на първите няколко часа, но за други са необходими два-три дена. Ако не изпитате облекчение в този период, продуктите Коносан най-вероятно не са подходящи за вашия проблем (но няма и да ви навредят).

Конопените продукти не бива да се мокрят. За оптимално действие, трябва да се носят от един и същи човек. Позитивният ефект намалява и постепенно изчезва след 30-40 дена непрекъснато носене върху тялото.

Макар и специфични като имена и предназначение, всеки продукт може да се поставя към всяка част на тялото. В книжката с указания за употреба са посочени примерни приложения, но те не изчерпват всички възможности. Всеки може да намери най-подходящия за себе си, при съблюдаване принципа за безопасност.

Всеки продукт е наличен в един универсален размер, но може да се ползва от хора с различни телесни размери. За някои от продуктите, с тази цел, са предвидени удобни и дълги ластици, с които са част от окомплектовката.

Ако изпитвате колебание кой продукт да си вземете, ви съветваме да си вземете най-евтиния – конопеното ни въже. То е универсално и може да се прикрепя към всички части на тялото. След като се уверите в неговия позитивен ефект, може да си закупите други продукти, които са по-подходящи за проблемната част от тялото ви.