Продукти

Показване на 8 резултата

лв.19.90

Помага при остеофити, спондилоза, лумбаго, спондилоартрити, радикулити, неврити, дископатия, ишиас.

лв.17.90

Използва се при болки в глезена и петата, причинени от остеофити, артрози и артрити от различен произход, тендовагинити и бурсити.

лв.11.90

Помага при артрози, артрити, остеохондроза, травми, заболявания на сухожилията и околоставните тъкани.

лв.17.90

Използва се при главоболие, причинено от екстракраниални (извънчерепни) заболявания на нервно-мускулната система на главата и костно-ставния апарат на шийните прешлени като: артрози, артрити, остеохондроза (шипове) на шийните прешлени, травми, заболявания на мускулите, сухожилията и нервите.

лв.13.90

Използва се при артрози, артрити, спондилити, миозити, остеофити, инсерционити, тендовагинити, дискови хернии, неврити, радикулити и др.

лв.16.90

Помага при артрози и артрити от ревматоиден, подагрозен и реактивен произход. При тендовагинити и бурсити.

лв.9.90

Помага при артрози, артрити, шипове, неврити, спондилити, миозити, остеофилити, дискови хернии, радикулити, тендовагинит, спондилоартроза, коксартроза, гонартроза и други.

лв.18.00

За чудовищата под леглото и други истории… Сборникът с разкази на Илия Биволарски ще ви настани удобно на място, където свръхестественото наднича от тъмния ъгъл и нашепва въпроси. Именно тази зловеща, мрачна магичност прави историите в сборника толкова реалистични, тъй като не всичко в живота е обяснимо. Докато се намествате уютно в света на книгата, знайте, че авторът ви дава свободата да изберете отговорите си.