Общи условия

Поръчка и изпращане

Минималният брой закупени продукта през този сайт е 3. Могат да се комбинират всички продукти. Доставяме продуктите за наши разноски по Еконт, до личния адрес на клиента, посочен при процеса на закупуване.

Странични ефекти

Не са известни странични ефекти. При чувствителна кожа е възможно няколко минутно усещане за дискомфорт, което преминава след минути.

Противопоказания

Да се избягва поставянето му върху открити рани, бенки и кожни образувания поради опасност от усложнения на същите във връзка с механичното дразнене. Също така не е желателно използуването му при наличие на кожни заболявания.

Указания във връзка с осигуряване на безопасност на потребителите при употреба на продукта

Да не се използва от лица до 18 годишна възраст без съгласието на родителите. При употреба на продукта не по предназначение, в това число за игра, причиняване не болка, насилие, усилване на еротични усещания, причиняване на вреди и други, производителят и търговецът не носят отговорност! Използването на продукта не заменя предписаните от лекаря процедури. Не трябва да се преустановява приема на предписаните медикаменти без консултация с лекар. Коносан не отменя другите методи на лечение, не влиза в противоречие с тях, а само ги допълва, като ускорява оздравителния процес!